Reklamáció, Csere garancia

Mit tehetek ha megrendelt termék nem jó méretben? Visszaküldhetem? Mi ennek a módja?


Amennyiben a megvásárolt termék valamilyen oknál fogva nem megfelelő számodra, 14 napon belül bármikor visszaküldheted. Ez idő alatt élhetsz a visszavásárlási garanciával illetve cserére is van lehetőséged, ha a terméket eredeti állapotában visszaküldöd címünkre. Ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terheli. A visszaküldés menete: A csomagot feladhatod magad is illetve rendelhetsz tőlünk Gls futárt is, melynek szállítási költsége 2.500.-( ezt az összeget előreutalás formájában tudod kiegyenlíteni számlaszámunkon)

  1. Küldj nekünk egy e-mailt a hello@ilnido.hu címre, hogy egyeztethessünk a teendőkről. Ahol kérlek tüntesd fel, hogy magad szeretnéd feladni a terméket, vagy futárt szeretnél rendelni.
  2. Töltsd ki az oldalunkon található Elállási mintát
  3. Add fel csomagod az Elállási mintával a következő címre:
Farkas Tamásné E.V. (IL NIDO) 2700 Cegléd, Kossuth Ferenc u.7-9. Amint megérkezett a visszaküldött termék eredeti állapotában, az új csomagod feladjuk az előre leegyeztetett feltételek szerint vagy visszautaljuk a termék árát, amennyiben a visszavásárlás mellett döntöttél. A cseretermék szállítási díja előreutalás esetán 1.590.-, utánvét esetén 1.890.- Ha a termék sérült állapotban érkezik meg hozzád, vagy bármiben mi hibáztunk, kérünk írj levelet az hello@ilnido.hu címre és mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a hibát. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a legjobb megoldást megtaláljuk az esetleges problémára.

Szállítás

Mennyibe kerül a szállítási költség?


1. Banki átutalás esetén 1.590.- 2. Utánvét esetén 1.890.- 30.000.- Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj ingyenes.
Külföldre van lehetőség kiszállítást kérni?


Áraink Magyarország területén belül érvényesek. Külföldi szállítás esetén kérd egyedi árajánlatunkat az info@ilnido.hu e-mail címen.
Tudok változtatni a kiszállítás helyén, idején?


Az IL NIDO csomagjait a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás várható időpontjáról, a csomagszámodról a GLS e-mailen küld értesítést. Amennyiben szeretnéd módosítani a kiszállítás helyét vagy idejét, a csomagszámod ismeretében hívd a GLS címzettek részére fenntartott ügyfélszolgálati telefonszámát: 06 29 886 700
Van lehetőségem személyesen átvenni a rendelésemet?


Igen. Rendelésdet személyesen is át tudod venni üzletünkben, Cegléden a Kossuth Ferenc u.7-9.szám alatt. Ebben az esetben természetesen nem számolunk fel semmilyen díjat. Személyes átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával van lehetőséged fizetni.
Mennyi idő alatt szállítjátok ki a rendelésemet? Ki szállítja a csomagom?


Az IL NIDO csomagjait a GLS futárszolgálat szállítja házhoz általában 1-2 munkanapon belül.

Színtanácsadás


Személyes Privát Shopping


Online Privát Tanácsadás


Fizetés

Milyen fizetési módot fogadtok el?


Webshopunkban fizethetsz: - banki átutalással: Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett bankja: K&H bank Kedvezményezett neve: Farkas Tamásné E.V. Kedvezményezett számlaszáma:10403129-50526749-84511009 -utánvéttel: A rendelésed értékét a csomag kézhezvételekor is ki tudod egyenlíteni. A GLS futárnál készpénzfizetési lehetőséged lesz.
Ha az utánvétet választod, a csomag értékét szállításkor, a futárnak kell megfizetned. A visszaigazoló e-mailünkben szereplő összeg a termék és a házhozszállítás árát is tartalmazza. Fizetéskor az átvételi elismervényt neked, és a futárnak is alá kell írnia. Kérlek, hogy még a futár jelenlétében bontsd fel a csomagot, és ha bármilyen sérülést észlelsz, kérd jegyzőkönyv felvételét, a csomagot pedig ne vedd át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Bird PNG 02.png
Bird PNG 01.png