Ügyfélszolgálat: Tel.: 06 (53) 322-789
E-mail: hello@ilnido.hu

 

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Az Internet Explorer olyan verzióját használod, amelyet az ilnido.hu nem támogat!
Kérjük használd a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 (53) 322-789 telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!

Miért éppen IL NIDO?

2018 január 06, szombat
Miért éppen IL NIDO?

Hogyan kezdődött ez az egész?

4 évvel ezelőtt a férjemmel, Tamással úgy döntöttünk, lépünk egy nagyot és bátrat. A régi Budmil bolttól elbúcsúztunk, hogy megvalósíthassuk a saját álmainkat, és vele együtt önmagunkat. Apró léptekben haladtunk, sok munkával, állandó tervezgetéssel, mindig a lehetőségeinkhez mérten.


Elárulom, mi vezérelt minket végig: a Szeretet.
Azt akartuk, hogy aki ide belép, egyszerűen jól érezze magát. Tudja, hogy szeretjük és tiszteljük. Barátságos, otthonos hangulatot akartunk teremteni, ahol jó lenni, ahová csak egy kicsit csevegni is érdemes bejönni, vagy feltöltekezni, ha éppen arra van szükség. Az pedig külön öröm, ha még meg is találjátok azt a ruhát, ami a lelketeket felüdíti. 
Így töltöttük meg a boltot női ruhákkal, kiegészítőkkel és ajándéktárgyakkal, amit a vintage/shabby stílus otthonos környezetében helyeztünk el. 

Sokan kérdeztétek, miért éppen IL NIDO? Nos, ez a szó olaszul azt jelenti: a fészek.
Mert az IL NIDO nem más, mint egy otthonos kis fészek, ahol megpihenhetsz, és főleg felöltözhetsz tetőtől-talpig. 


Az elmúlt 4 év során, bizonyára észrevettétek, hogy többször is átalakult az üzlet. Nos, ilyenkor mi is változtunk. Ebben az üzletben szívünk-lelkünk benne van, amit ti dizájnnak láttok, az a mi érzéseink, gondolataink kivetülése. Ahogy mi változunk, úgy változik velünk együtt a bolt is. És főleg a saját kezünk munkája nyomán, hiszen mindent mi csinálunk ketten, Tamással, a férjemmel. 


    

Nos 2018-ban is rengeteg tervünk,ötletünk vár megvalósításra. A jövőben is jelentős figyelmet fordítunk a bolt virtuális megjelenésére, mert úgy látjuk, hogy kikapcsolódásként szívesen böngészitek a weblapunkat. Továbbra is igyekszünk sok-sok inspirációt nyújtani facebook illetve instagram oldalunkon. De a boltban is számíthattok sok újdonságra. smiley Lesz egy nagyobb projektünk ebben az évben, amiről hamarosan hírt adunk....heart

Szeretnénk még sokáig folytatni, amit eddig, mert azt látjuk, hogy szeretitek, és nagy szükség is van egy kis békére, szépségre és egymásra figyelésre. Szeretnénk benneteket minél jobban megismerni, és veletek együtt alakítani a bolt jövőjét.
Hiszem, hogy akkor járunk igazán a saját utunkon, ha közben egymáshoz is kapcsolódunk, és együtt hozunk létre jó dolgokat. Mert az élet nem rólam szól, hanem rólunk, együtt, mindannyiunkról. 


Judit és Tamás
  Vissza a blog főoldalára


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése