Csak Neked!

Már régóta szívem vágya, hogy kicsit közelebbről is megmutassam azokat az életérzéseket, hangulatokat, melyekhez a ruháinkat társítom.

Sohasem az aktuális trend után rohanok, amikor egy-egy darab bekerül a kollekciónkba.

Hanem mindig TI vagytok a szemeim előtt, TI vagyis azok a nők, akik szeretitek az életet egészében látni, akiknek nagyon fontos, hogy a ruháik kifejezzék önmagukat. És persze elsődleges szempont a kényelem és praktikum is.

FŐSZEREPBEN

Eleganciája

HÉTKÖZNAPOK

VISELD...

Hogyan

Könnyű városi biciklizéshez finom szövetkabát. Állatmintás oldaltáska és egy kényelmes csizma.

A hétköznapok elengedhetetlen kelléke a vászontáska. Tökéletes kiegészítője minden hétköznapi outfitnek.

Szövetkabátot hétköznapokra is – mert stílusosan sportos elegáns megjelenést biztosít. És akár egy sportcipővel, farmerral is remekül mutat.

Még egy nagyon praktikus kiegészítő: ez az indián mintás mellény, melyet fázósabbak akár munkahelyre, irodába is felvehetnek. De akár egy bőrkabátra rádobva is nagyon eredeti kiegészítő lehet, és még melegít is. Városi sétákhoz, könnyű őszi kirándulásokhoz ajánljuk.

Ajánlott darabjaink

Kérdésekkel, kérésekkel bátran fordulhattok hozzám. Mindig örömmel segítek abban, hogy a hozzátok legjobban passzoló darabokat sikerüljön megtalálni.

Az itt látható ruhadarabokat megtaláljátok a SHOP menüpont alatt, a teljes kollekcióért pedig látogassatok el hozzánk vagy vegyétek igénybe a személyes vagy online VIP vásárlási lehetőséget.

Judit

SZERETETTEL,

ELÉRHETŐSÉG

06 53 322 789

  • Facebook
  • Instagram

LÁTOGASS EL HOZZÁNK

2700 Cegléd,

Kossuth F. utca 7-9.

Nyitva tartás 

K-P 10-18

Sz   9-12.30