top of page
Judit a szinskalakkal keszen a szintanac
Csoportos szintanacsadas az Il Nidoban.j

EGYÉNI és

CSOPORTOS

Színtanácsadás

A szíved legmélyén érzed, hogy a külső megjelenés sokkal többről szól, mint pusztán divatkövetésről vagy társadalmi elvárásokról?

Indulj el egy igazi önismereti úton, hogy megtalálhasd egyesével a Neked adatott kincseidet!

Változtasd meg

az önmagadról alkotott képet!

Talald meg a tokletes szineidet Il Nido

Hogyan segít ebben a Színtanácsadás?

Il Nido Brand Element Branch Horizontal.

Olyan tudást kapsz általa, amely nem csupán pár órára ad megújulást. Egy izgalmas önismereti utazás veszi kezdetét egy ilyen alkalom után.

Megismered általa önmagadat, megtudod mely színek, minták, anyagok, fazonok állnak jól. Ez hatással lesz a belsődre is, hiszen az énképed erősödni fog miután a színek megmutatták számodra ki is vagy te külsőleg.

A külsőd harmóniába kerül, ami ad egy belső tartást, biztonságérzetet

És többé nem a ruhát fogják rajtad megdícsérni, hanem Téged, mert a ruhák, a színek az anyagok és a minták mind-mind azért adattak, hogy általuk közelebb kerülhess Önmagadhoz, felfedezhesd azt a gyönyörű Nőt akinek meg lettél alkotva!

Ez az alkalom csak rólad szól!

Jelentkezz be a 2,5 órás egyéni színtanácsadásra, ahol több mint 100 színes színkendő segítségével meghatározzuk, melyik színtípusba tartozol .

A tanácsadás során, a hajad, szemed és bőrszíned alapján megállapítjuk, mely színek emelik ki a természetes szépségedet. Melyek azok a színek, árnyalatok, anyagok és minták, amelyeket érdemes választanod ruha vásárláskor, illetve melyek azok, amiket jobb ha elkerülsz. Beszélünk az előnyös hajszínről, sminkszínekről, számodra előnyös ruhákról és kiegészítőkről is.

Judit keszul a szintanacsadasra Cegleden
Szinkendok szintanancsadashoz.jpg
Szintipusok evszakok szerint.jpg

Miután meghatároztuk a számodra előnyös színeket, üzletünkben rögtön ki tudjuk próbálni élőben, miként működik ez a tudás egy igazi vásárlás során. Segítek szetteket összeállítani, eligazodni, hogyan indulj el vásárolni a jövőben.

Biztosan voltak már olyan pillanataid, amikor úgy érezted, szívesen kipróbálnál új színeket, de mivel nem tudtad melyik áll igazán jól, maradtál a biztosan bevált színeknél.

 

A tanácsadás megtanít hogyan viseld a saját színeidet, hogy sokkal üdébbnek, szebbnek és magabiztosabbnak érezhesd magadat.

Valassz ruhat szintipusodnak megfeleloen
Szintanacsadas konzultacio.jpg

TÖBB MINT SZÍNTANÁCSADÁS

Ez az alkalom igazán Rólad szól. Ahol minden tudásommal veled leszek, melléd állok, hogy segítsek elindulni ezen az önismereti úton, hogy az aktuális trendektől függetlenül, megtalálhasd önmagadat a színek, ruhák, anyagok, minták világában.  

Színkendők segítségével megállapítjuk, hogy mely színek állnak a legjobban, illetve melyeket érdemes kerülnöd

Beszélünk a számodra előnyös ruhákról, anyagokról, mintákról, kiegészítőkről., valamin előnyös hajszínről, sminkszínekről

Ruhapróba, tetőtől talpig felöltöztetlek, hogy lásd élőben hogyan tudod az új tudásodat alkalmazni

Írásos anyag az elhangzottakról valamint ajándék színkártya

Il Nido Brand Element Birds Flying.png
Egyéni
szín- és stílustanácsadás

55.000.-
Csoportos szintanacsadas az Il Nidoban C

Minél többen, annál jobb!

CSOPORTOS SZÍNTANÁCSADÁS

Ideális barátnős program

Tökéletes Anya - Lánya délután, ahol együtt indulhattok el az önismereti úton

Csapatépítő program, hogy jobban megismerjétek egymást

Csoportos szín- és stílustanácsadás max 2-3 főig.
45. 000.- / fő
Baratnok csoportos szintanacsadason az I

Mit szólnátok egy igazi csajos délutánhoz, ahol sok szép ruha és finom kávé mellett együtt fedezhetitek fel, hogy kinek mik a legelőnyösebb színei. A kb 5 órás tanácsadás alatt mindenkinek megállapítjuk a 12-es besorolás szerinti színtípusát, majd szetteket állítunk össze, így rögtön kipróbálhatjátok élőben is, hogyan tudjátok alkalmazni ezt a tudást vásárlásaitok során.  A tanácsadás végén mindenki kap egy a színtípusának megfelelő színkártyát, valamint írásos anyagot az elhangzottakról elektronikus formában.

Judit_az_Il_Nido_megálmodója_idei_tren

Szeretnél többet megtudni az alkalmakról?

Keress bármikor, örömmel válaszolok!

Szeretettel Várlak!

bottom of page